Taas saa kiittää ystäviä ahkerasta kalastuksesta huvilallaan - haukea oli taas tarjolla koko työyhteisölle, jes! Tänään kuultiin erilaisia valmistustapoja hauelle, kuka oli tehnyt uunissa, kuka paistanut perinteisesti pannulla.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJg5AVCwlLu_W1F1vONcwlt5jLwbO-lPubCsCpigCNA5g-bY2hdxmXSi8wko3JP6-ep2FB13-86AeOz_Q6MYbh6U7flPjY-uBJOCSfK04YKiQ-eycFRrnUvXPK9JK4WciSODWr5hkfnj1f/s1600/IMG_0079.JPG) |
haukimurekepihvit |
Minä tein haukimurekepihvejä
tällä reseptillä ja
Hampurin haukea
Maku-lehden ohjeella. Kumpikin onnistui mielestäni hyvin, mutta
jälkiviisaana olisin voinut tehdä murekepihvejä enemmänkin, mutta hyvä
näinkin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirR7ChpYp_MZLj7oaJy2TaMNJ8kluoZq20Ztb8bQq1AM9ynla_oZkbrFLnevWcsXNeGUq5vhCKPTlQXxCJRnUvP-g0FhcI_5Wz2b_COE-FOFLF-YacWppwk4U1KTNYulEVsYrwhBP-N_0a/s1600/IMG_0080.JPG) |
Hampurin hauki |
Kumpaakin reseptiä muuttelin mausteiden ja määrien osalta sopivaksi. Lisäsin murekemassaan sitruunan kuoriraasteen lisäksi vielä sitruunan mehua, joka antoi sopivasti pientä kirpeyttä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti