14.11.2011

Viimeinkin päivitystä

Onpas taas hurahtanut pitkä - siis todella pitkä - aika kun viimeksi päivitin mitään tänne. Paljon on aikaa mennyt kuolinpesän asioita hoitaessa ja auttaessa toista vanhempaa, mutta onneksi pystyn auttamaan.
Kurkkusäilykkeitä on maistettu ja syöty - hyviä tuli. Kurkkusalaattikin on parempaa kuin kaupan versio. Tätä tehdään siis ensi vuonnakin.

Uusia reseptejä ei ole juurikaan kokeiltu eikä kokkailtu - viikonloppuisinkin ruokailu on tapahtunut pääasiassa lapsuuskodissa toisen vanhemman aineilla ja tarvikkeilla ja tuotos on ollut tavallista, mutta hyvää kotiruokaa. Tosin pari viikkoa sitten kokeiltiin erilaista versiota kalakeitosta - kiitos Kaisu vinkistä! Kalaseljanka oli todella hyvää ja makua saa erilaiseksi vaihtelemalla eri kalaa - meillä oli tällä erää seitä.




Leivoin reilu kuukausi sitten viimeksi äidin reseptin mukaan Amerikkalaista omenapiirakkaa sukulaisvierailua varten. Ilmeisen maittavaa oli, koskapa piirakka maistui hyvin vieraille vaniljakastikkeen kera.


Perjantaisen työpaikan vuosijuhlan jälkeen on hyvä palata takaisin arkeen ja alkaa syödä taas normaalimmin. Tällaisia eväsruokia "tehdas" tuotti pakastimeen ja lounaaksi, silakkapihvejä ja perunamuusia itse kasvatetuista perunoista, nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti