2.1.2013

Pieni suolainen (ilta)pala

Ystäväni kävi kylässä joulun välipäivinä ja ajattelin tarjota kahvin kera jotain muuta kuin joulun leivonnaisia. Itse olin jo vähän kyllästynyt pipareihin ja torttuihin (tosin en ole koskaan ollut mikään torttujen ystävä). Jääkaapissa odotti sopivasti vielä pala kylmäsavulohta, josta ruisnapeille sain kivan moussen.

lohi silputtuna pieneksi

punasipulisilppu

valmiit lohimousse-ruisnapit
Silppusin lohen ja punasipulin pieneksi ja sekoitin ne keskenään. Mukaan lisäsin creme fraichea ja smetanaa ja maustoin massan pippurilla, hyvin pienellä määrällä suolaa ja sitruunamehua. Sekoitin massan hyvin ja pursotin massaa ruisnapeille. Koristeeksi päälle vielä tilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti