31.7.2014

Arkistosta

Siirsin kamerasta ja puhelimesta kuvia koneelle ja huomasin samalla, että parit ruokakuvat odottavat vielä siirtoaan tänne blogiin. Tässä kuvista ensimmäinen, jossa farfallepastan kanssa uunilohen "jämät".


Tarkkaa reseptiä tähän ruokaan on vaikea antaa, koska aikaa on jo mennyt melkoisen pitkään, mutta käytin perhospastaa, edellisen päivän uunilohen loput ja kastikkeena oli tuikitavallista ruokakermaa.

Ja tässä toinen kuva, jossa tomaattikeitto, jonka ohjeesta saa kiittää Hannelea Kotit ja Potit -blogista. Pohjana käytin siis tätä ohjetta, mutta lisäsin vielä mukaan uunipellille paahtumaan myös punaista paprikaa, palat fenkolia ja palsternakkaa, joten eihän tämä oikeastaan enää ole mikään tomaattikeitto, kasviskeitto ehkäpä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti